Archetypen van weleer

Lucia René

 

Het is de laatste tijd rustiger op de Noord-Amerikaanse innerlijke gebieden. Is dat degenen onder jullie die hier wonen ook opgevallen? Die dissonante ‘zoem’ die 24 uur per dag aanwezig was – en die het moeilijk maakte om na te denken en helderziende waarnemingen te doen – is weg.

We hebben natuurlijk nog steeds te maken met de olieramp in de Golf van Mexico. We zijn nog steeds in afwachting van de instorting van de patriarchale structuren. Van die probleemgebieden horen we naar mijn inschatting “af te blijven”. De mensheid moet van het oude los worden geschud. De beste strategie is om neutraal en flexibel te blijven.

Maar er hangt een enorm positieve verandering in de lucht. Ik ben me er onlangs bewust van geworden dat er zich oeroude archetypen in de derde dimensie aan het manifesteren zijn. In het verleden hadden we kennis van deze archetypen. We hadden er energetisch toegang toe. Maar nu zijn ze bezig zich daadwerkelijk in de fysieke gebieden te manifesteren.

Eén archetype waar ik me speciaal bewust van ben, omdat ik er gebruik van maak in mijn dharmische werk, is de vrouwelijke krijger. Ik werd laatst om 2 uur ‘s nachts gewekt om een abstract beeld van gouden licht door mijn waarnemingsveld te zien trekken. Normaal gesproken merk ik dat ik het beeld van de krijger ‘naar buiten’ projecteer. Nu zag ik dat het bezig was om zijn weg door het collectieve bewustzijn heen te weven – zo vrij als een vogeltje in de lucht!

Ik geloof dat alle oude vrouwelijke archetypen binnenkort weer ‘online’ zullen komen. Dat is geweldig nieuws voor zowel mannen als vrouwen, aangezien we allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energieën belichamen. Door de herrijzenis van deze archetypen in de derde dimensie worden ze voor iedereen toegankelijker.

Mocht je interesse hebben in een diagram van alle 12 vrouwelijke archetypen, dan kun je die vinden op de pagina Workshops van mijn website.