Nieuwe dimensies in bewustzijn beschikbaar

Lucia René

 

In de afgelopen week is mijn ervaring tijdens meditatie veranderd. Ik ben erop gaan letten, om te zien of het een tijdelijke of permanente verandering is. Ik geloof dat het een blijvertje is.

Het is alsof de muren, de vloer en het plafond van de kamer waarin we ons bevonden plotseling verdwenen zijn en we toegang hebben tot een enorme ruimte binnen onszelf. Sluit je ogen en kijk zelf maar. Het universum in jezelf is meer beschikbaar en uitgestrekter.

Het lijkt op het verschil tussen 2-dimensionaal en 3-dimensionaal, alsof je naar een film in 3D gaat en daar je bril opzet. Plotseling heb je een heel andere ervaring. Alleen gaat het hierbij om meer dan drie dimensies. Dit is multi-dimensionaal: mentale vergezichten, compartimenten in het bewustzijn, een hele wereld om te verkennen. En er is geen toegangsprijs. Het is ons door God verleende recht, als mensen op deze planeet, om meer multi-dimensionaal te worden.

En wat betekent dit? Hoe zal dit in ons leven uitwerken?

Het betekent dat alles – zowel innerlijk als uiterlijk – van nu af aan makkelijker te interpreteren zal zijn. Het is makkelijker geworden om te zien wat je schaduw is en die te onderzoeken. Het is makkelijker geworden om te zien wat er in de wereld gebeurt en door te krijgen wat er achter de schermen werkelijk gaande is. Het betekent dat we nu de vrijheid hebben om diepgaander onderzoek te doen en sneller te groeien in bewustzijn.

Ontspan je erin. Laat jezelf wegzinken in dit bad van oneindigheid. Verken het. Speel ermee. Ontdek waar het van gemaakt is en wat je ermee kunt doen. Het is ons geboorterecht, wat ons niet meer afgenomen zal worden!